Hogyan megítélni, jó vagy rossz minőségű LED panel lámpák?

Hogyan kell megítélni a jó vagy rossz minőségűLED-es panel lámpák?

LED panel könnyű lehet mondani, hogy a legjobb reprezentatív Led energiatakarékos lámpák, amely nem csak a karcsú megjelenés, hanem hatékony energia-megtakarítás, hosszú élet, nincs sugárzás, nagy fényerejű hatás eléréséhez. Ez a panel beépíthető lehet most azt mondta, az irodában, otthon, a legjobb világítás választás. De most a piacon márka a LED fény panel van sokféle típusú, honnan tudjuk, hogy milyen oneand #39; s minősége jó?

Először is meg tudja ítélni a a lámpa, maga, vékony panel világos, közel a panel és a hátsó fedelet, lezárt állapotban. Szóval, hogy ténylegesen játszani a nedvességet, rovarok és vízálló hatása. LED panel házzal általában magas tiszta alumínium gránát anyag, hosszú élettartam. De ha ez a rossz minőségű panel lámpák, karosszéria panelek, és nem integrált tervezés, csak a panel, fém vagy műanyag anyagi test, a panel lámpák, bár nagyon világos, de nem csak a hűtő hatás nem jó, és az idő már nem nagyon hosszú.

A második,Fény LED-kijelzőanyaga is nagyon fontos része. Alumínium ötvözet anyaga jó minőségű led panel lámpák oxidációs használnak, hogy használható általában milyen körülmények között és a helyzet nem rozsdás jelenik meg. Azonban néhány, a karcsú panel fény, gyenge minőségű vas, így a test, így egy nedves környezetben fog a rozsda könnyen, és ott lesz a szivárgás veszélye. Ha egy mágnes tud szopni fel, majd a vasból készült