Utcai LED fény csere hagyomány LED közúti világítás

Globális éghajlat-változási konferencián COP21 konferencia, Párizs, Franciaország, Philips kiadott egy jelentést, a világítás, LED világítás, LED utcai könnyű csere hagyomány LED-es road világítás hozza egy soha nem látott nagyszabású energiahatékonysági a világszerte.

A tanulmány andquot; Fehér LED-es Revolutionandquot; hogy minden jövőbeli világítás LED-es lámpák, és egy nagy segít, csökkenti a szén-dioxid-kibocsátás, mintegy 1400 2030-ban csökkenti a egymillió tonna (megatonnás), egyenértékű menteni 272 milliárd eurót (egyenértékű-hoz körülbelül 1.9262 billió yuan RMB) váltja fel.

Egyedül világítás villamosenergia-fogyasztásának globális villamosenergia 19 %-át, és a globális szén-dioxid-kibocsátás 6 %-ának megfelelő. Ezért jelentős globális energia használja, mint például a LED világítástechnika lesz képes-hoz megy egy vágyódik út segíteni neki csökken a szén-dioxid-kibocsátás.

De ebben az esetben meg kell felvenni a lépést, Philips becsült nő, ahogy az népességrobbanás, urbanizáció felgyorsítása és javítása az életminőség, összehasonlítva a 2006-os, 2030-ban, lesz szükség egy további 35 %-át a világítás szükséges. A 2006-ban is a eredeti Philips clarion hívás, hogy emlékeztesse facelift, amikor az energiatakarékos lámpák. Azóta a világítás fontos, hogy segítsen csökkenteni a szén-dioxid miatt.

Az éghajlat-csoport már régóta a promóció, a LED-es lámpák használata azért, mert ez az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módszer. Ez nem csak csökkenti a szén-dioxid-kibocsátás, de is menteni nagy pénzösszegeket. Philips becslése, hogy összes kültéri világítás a LED facelift megakadályozza, hogy 110 millió tonna szén-dioxid kerül a légkörbe, és 2030-ban 21 milliárd eurót (mintegy 148.7 milliárd jüan egyenértékű) mentéséhez.

Azonban e cél elérése érdekében facelift kormányokat, hogy támogassák a szakpolitikákat és kilépési mechanizmust a legalacsonyabb energia-fogyasztás és a nem hagyományos energiatakarékos lámpák fontosak, ezen túlmenően ösztönző pénzügyi intézményeket, hogy segítsen az ilyen programok finanszírozására is fontosak.

Ugyanakkor a minőségi kommunikáció a nagyközönség számára az nem csak világítási energia-megtakarító funkciók is nagyon fontos. Modern világítás megoldások, mint például a LED-es lámpa segítségével létre egy vonzó, több alkalmas a város és az élő környezet vonzóbbá és dinamikus.