240W LED közvilágítás nagy projekt Pass átvételi ellenőrzés

Yahua kész High Power LED utcai lámpa 240w, 4 sávos, 2 irányban, távolság, magasság 10 m-es 25m pólus világítás, világítás Yahua sikeresen megnyerte a licitet, saját erős technikai képesség, a jó termékminőség, a kiváló értékesítés utáni szolgáltatás és a fejlett operációs rendszer. Ez a projekt elsősorban magában foglalja az új közúti világítás oktatás beleértve road alap Alapítvány, vezetékek, villamos energia, telepítse a fény-sark és led utcai lámpa. Vetület LED utcai lámpa és a lámpaoszlopok Yahua világítás üzemünkben készülnek.

A vállalati minősítés, technológia, fényforrás technológia szigorú követelmények követelte, ezt a programot.

Szerint a bevezetés, utcai világos irányítási osztály LED van a szennyezés-mentes, kis villamosenergia-fogyasztás, magas fény hatásfok, hosszú élettartam előnyeit. A led lámpa projekt azt jelenti, sok a város világítási energia-megtakarítás és a biztonság és a remek javítása, Shaanxi, Xiand #39; vezetés közben egy

Eközben ügyfelek elégedettek is a lapos tányér design, kiváló hő tékozlás design, szabadalmaztatott aszimmetrikus fényeloszlás rendszer, könnyű szerelés és karbantartás, stb. Ezek nagyon bízik abban, hogy nem lesz további együttműködési lehetőségeket a jövőben.

Alkalmazásával ez High Power LED utca fény utca HPS light Retrofit fény projekt LED utcai lámpák:

Ha többet szeretne megtudni erről a termékről, kérjük, ellenőrizze az ourLED utcai világítás weisites. köszönöm