A Rio-ból olimpiai játékok Sport gyújtás-fejlesztések

A Rio olimpia sport gyújtás-fejlesztések

Rio olimpiai játékok ért véget, és bár még mindig kevesebb, mint kielégítő. A sport világítás láthatunk néhány fejlesztések.

1, a fémhalogén még mindig a fő olimpiai stadion Rio

Hiányos a statisztikák szerint több mint 70 %-a Rio olimpiai stadion csendes használ olcsó, gazdaságos fémhalogén lámpa, és fémhalogén lámpa technológia érett, stabil teljesítményt, a fő forrása az olimpia helyszínei.

2, LED világítás iránti sportpálya

LED-es világítással egy új kedvenc sport. Hiányos a statisztikák szerint legalább van több mint 2000 készlet a LED-es világítás használt helyszínek helyszínek, mindenféle sport LED-es világítás a technológia gyors fejlődése.

LED-világítás stadiumvan a jövőbeli fejlődési irány.

3, az ideiglenes világítás-a nagy sportpálya

Major játékok helyszínek használja nagyobb mennyiségben, amellett, hogy állandó épületek, használati, de is kell használni a konferenciaközpontok és más nagy hely beállítása ideiglenes helyszínek, és néhány is kell használni a gyenge minőségű helyszíneken. Az egykori világítás marhahúsjelölésről-hoz használ egy ideiglenes helyszín világítás rendszer, amely segítségével javítani a megvilágítás kiegészítő világítás standard alacsony szintű helyszínek követelményeknek az olimpiai játékok. Kiegészítő világítás rendszer egyfajta ideiglenes világítási rendszerek

LED világítási rendszer ezért a jövőbeli fejlődési irány! Kockázati előre a tokiói olimpiai játékokra hogy körülbelül a fele a stadion mező-LED-es világítással.