Magas árboc Pole tervezési magassága és leírás

1, a tér magas pole lámpát design magasság: 25 méter, könnyű pole a nyolcszögletű rúd, három részre osztani, fentről lefelé vastagsága: 6mm, 8mm, 10mm a kaliber: 280 mm-es, a kaliber: 560mm, 60m design maximális légellenállás / s. Ez a csatlakozó-aljzatokba, kiváló minőségű acéllemez perem átmérője 950mm, vastagsága 25mm 3 részből áll.

2., pole lámpát stent-a nagyszilárdságú kiváló minőségű acél lemez egy nagy egyszeri hajlító alkotó Körhajlító gépek, elsüllyedt ívhegesztés automatikusan alakult, könnyű pole, lámpa panel segítségével tűzi cink kezelés, poliészter megjelenésének teljes porszórás, 30 éves megjelenése nélkül Korrózió védelem.

3, pole lámpát elektromos rendszer, az elektromos motorok, emelő, tűzi cink drótkötél és gumi kábelek és más alkatrészek. Fény-sark test telepítés, az emelés mértéke 3-5 méter / perc.

4, magas pole Fényvezető, kirakodás rendszer áll a kerék útmutató és útmutató kar összetétele, annak biztosítása érdekében, hogy a könnyű lemez folyamatban emelés nem fordul elő a oldalirányú mozgását, hogy megvédje a lámpa lemez a helyén, ha a lámpa automatikusan leeshet, és zárolta a horog.

5, pole lámpát 8db vagy áll 12 db 400W nagyteljesítményű led lámpák árvízi

6, pole lámpát villámvédelem: 1,5 m hosszú, könnyű szerelése hosszú villámhárító, beiktatott-ra egy földi 1m hosszú földi vezeték és underground csavarok.

7, pole lámpát le a elektromos mód, mód, hogy a lámpa panelen lehet biztonságosan és megbízhatóan le 2,5 méternél közelebb a talajhoz, karbantartási munka megkönnyítésére. Magas-pole lámpát kézi távvezérlő berendezés birtokol egy ólom-out vonal, az üzemeltető lehet a távoli vezérlŒpult lámpa: 5 méter le, így az üzemeltető személyes biztonsága érdekében.

8, le-típusú nagy pólusú lámpa lámpák és a lámpák az IP65 tömítés megakadályozza, hogy por, eső merítés, fény, elektromos életének szabványok. Lámpa anyagok általában használják a jó korrózióállóság Présöntött alumínium öntvény.

A fenti a tér magas árboc pole design magasság és a paraméter leírása, ha meg kell vásárolni a pole lámpát, Ön is e-mailt. aSales@sxyhzm.com