Forró eladás modul típusa LED utcai lámpa

A korai nagy teljesítményű LED-es lámpák, és több az integrált tervezés, vagyis fény shell és LED eszközök összeragasztott és zárt a pohárban, ami karbantartása rendkívül nehéz, de is érintik a teljes élet, a lámpa, fejlődésének a LED-technológia nem tud eleget tenni, nem szabványos.

Utcai fényforrás modul a fő program gyakorlati probléma megoldása érdekében. LED-es lámpák egyre a mainstream a vállalat gyártási megoldások.

Moduláris hogy távolítsa el a egyszerű szerelés, karbantartás, csere és más kiváló jellegét meghatározza.

Yahua világítás egy profi foglalkozik a LED utcai a termékfejlesztés, a termelés és az értékesítés, az egyik a high-tech vállalkozás, a vállalat felelős személy, andquot; A saját fejlesztésű LED-es modul lámpák élettartama akár 100 000 óra, nagyobb, mint 150lm / W, színvisszaadási index nagyobb, mint a 70Ra, a választható színhőmérséklet 2700-7000 K, light - emitting 85 ° * 135 °-os szög.

Egy műszaki szempontból LED-es világítás termékek maga is nagy jelentőséget tulajdonít funkcionális kutatás és fejlesztés, a szabványos termék, amely a csere, LED világítás termékek, hagyományos világítás szükséges feltételeket.


Ez a termék fénypontja egy ésszerű objektív szerkezet miatt a felület alakjától, mint egy nyereg alakú, úgy, hogy a szomszédos részeket a sima felület, a fény besugárzás keresztül területek átfedik egymást, így a helyszínen több egységes, jó világítás.

LED modul fények termékek adtak el a világ használja, és elismerte az ügyfelek, a következő része az ügyfél értékelése LED moudle utca fény:


1, a termék magas referenciatengelyében hatékonysága, gazdasági energia követelményeknek a tervezési;


2, a termék költséghatékony, kiváló teljesítményű, energiatakarékos hatása nyilvánvaló;


3, lámpa fény hatása is kiváló, összhangban a közúti világítás szabványok, kiváló konfiguráció;


4, moduláris szerkezetének kialakításához, termék teljesítmény-konfigurációt ingyenes megkönnyítésére a megfelelő követelmények a jelenet világítás hatalom;


5, egy objektívet, a modul vízálló hatást;


6, a fényforrás modul és a vezetés az elektromos szétválasztása, kölcsönös frekvenciasávon;


7, a hűtés az alumínium ötvözet, valódi fa anyaga várható, olcsó;


8, lamp telepítés kényelem, egyszerű karbantartás, egyszerű művelet


9, a termék konfigurációját a magas, stabil teljesítmény, ár-érték arány;


10, a termék Felületkezelés teljesítmény, hogy megfeleljen a különleges környezetet, sós spray ellenállás