Hogyan lehet megkülönböztetni a LED-es árvíz tükrében és a LED-es spotlámpák között?


Néha találkozunk, LED flood világos és LED reflektorfény két különböző eszközök. Tehát mi a különbség közöttük? Kérjük, olvassa el a következő leírás:

LED spot lámpa, spotlámpa, spot lámpák, reflektorok, stb, elsősorban a építészeti világítás, néven is ismert, és a kereskedelmi tér világítás, dekoratív összetevői a nehezebb, a megjelenése egy kerek is tér, mert általában kell végiggondolni a hő, így alakját és a hagyományos leadott fény vagy ott bizonyos különbségek.

LED-es árvíz Light jellegét meghatározza:

LED-es lámpák gyakran használják a piac tulajdonképpen a választás 3030 lámpa gyöngyök helyett 1W utánzat lumen szerkezete nagy teljesítményű LED (egyes LED alkatrészek teszik PMMA nagy hatékonyságú lencsével, fő feladata a másodlagos elosztása LED fény, vagyis másodlagos optika), van néhány cég, mert jó hőkezelési technológia , és a kiválasztott 3W, vagy a még nagyobb teljesítményű LED. Alkalmas nagy alkalmak, világítás, világítás és egyéb épületek.

Milyen más dolog kell figyelni, hogy a reflektorfényben?

1, nagy tisztaságú alumínium reflektor, a leg--bb pontos fény a legjobb hatását tükrözi.

2, szimmetrikus keskeny szög, széles szög és aszimmetrikus fényeloszlás rendszer.

3, mögött a nyílt-típusú csere izzók, könnyű karbantartás.

4, lámpákkal felszerelt adattáblát Besugárzási Szög való igazításának megkönnyítésére.

LED fény beépített mikro-chip ellenőrzésével kiálló, kis mérnöki alkalmazások, nincs controller fel lehet használni a gradiens, ugrás, villogó színes, véletlenszerű villogó, váltakozó színátmenetek és egyéb dinamikus hatások eléréséhez, DMX ellenőrizhető, üldözik, szkennelés és egyéb hatások eléréséhez. Jelenleg a alkalmazás telek van, ezekről: egy épület, a történelmi épületek, külső világítás, világítás, belső világítás, világítás, zöld táj épület külső fényt óriásplakát, világító-, orvosi- és kulturális létesítményeket, világítás, táncterem, és egyéb szórakozóhelyek, világítás és így tovább.

A legjobb világítja meg az objektumok minden irányban egyenletesen egy adott pont, és felhasználni arra, hogy hasonlítsa össze izzók és gyertyák. A villanyvilágítás bárhol elhelyezhető a jelenet. Például lehet elhelyezni a kamera, vagy objektumban lévő alkalmazási körébe. Ez a közös használata sok különböző színű fényvetők, egy jelenet. Ezek a reflektorok sötéten tervezett és vegyes modell. Mert a széles körű fényvetők fényvetők könnyen kiszámítható és sok kiegészítő használ, mint a forgalomba a díszkivilágítás az objektumot, készítsen egy ragyogó fény a felszín közelében.

Meg kell jegyezni, hogy a fényszóró nem állapítható meg túlságosan, egyébként a vakolatok jelennek meg unalmas és merev. Ezért a szokásos vakolatok előállított, fizet több figyelem-hoz tapasztalat a megvilágítási paramétereket és elrendezés az egész jelenet a fényhatások gyakorolt hatása, és több tapasztalatot, mestere a világítás, a készségek.

Fényvetők jellegét meghatározza:

A reflektorok világítanak objektumok minden irányban egyenletesen egy adott pontjától, és a legjobb, ha használni izzók és gyertyák analógia. A villanyvilágítás bárhol elhelyezhető a jelenet. Például lehet elhelyezni a kamera, vagy objektumban lévő alkalmazási körébe. Ez a közös használata sok különböző színű fényvetők, egy jelenet. Ezek a reflektorok sötéten tervezett és vegyes modell. Mert a széles körű fényvetők fényvetők könnyen kiszámítható és sok kiegészítő használ, mint a forgalomba a díszkivilágítás az objektumot, készítsen egy ragyogó fény a felszín közelében.

LED flood világos, és a különbség a fényvetők

A különbség a reflektorok és a reflektorok nem csak tükröződik a vizuális hatásokat, világítás, reflektorok és reflektorok használata az óvintézkedések is különbözőek. Reflektorok és a reflektorok, a különbség az, hogy a villanyvilágítás nem állapítható meg túlságosan, így a vizuális hatás fog megjelenni, lapos és unalmas, a termelés több figyelem-hoz tapasztalat a megvilágítási paramétereket és hatásai az egész jelenet fényhatások. Spotlámpa kell odafigyelni: a legpontosabb gerenda, nagy tisztaságú alumínium reflektor, a legjobb elmélkedés, szimmetrikus szűk zugú, széles-szög és aszimmetrikus fényeloszlás rendszer, leadott fény lámpák vannak ellátva a skála lemez könnyű kiigazítás Besugárzási Szög.

Reflektorok és a reflektorok, a különbség a teljesítmény, a besugárzás tartomány, a kettő között, a reflektorfényben is úgy ismert a vetítés lámpák, reflektorok, reflektorok, stb., elsősorban építészeti világítás és kereskedelmi terület világítás, a nehezebb, a modellezési dekoráció szexuális összetevője design több fajta stílus. Fényszóró minden irányban, minden irányban egyenletes megvilágítás pontszerű fényforrással is, a besugárzás tartományban állítható, a standard reflektorok lehet használni, amely megvilágítja az egész jelenet.