Árvíz LED lámpák előnye összehasonlítani a hagyományos HID lámpa

LED árvíz fények előnye összehasonlítani a hagyományos HID lámpa

LED egy fénykibocsátó félvezető technológia. A legkorábbi fejlődésének a LED csak akkor lehet vörös, használt elektronikus berendezések. A fejlődés a technológia LED világítás arra, hogy a különböző színek a fény, és széles körben használják számos iparágban, a fő alkalmazás piacon, beleértve a hagyományos bemutatás jel a piac, háttérvilágítás piaci, utcai lámpák, alagút fények, autóipari világítástechnika piacán, szabadtéri táj világítás és belső világítástechnika piacán, különleges világítástechnika piacán. LED lámpák árvízi van egyedülálló előnye.

1. az elosztó rendszer (kábelek, transzformátorok, elosztók, hidak, stb.), hosszú alagutak, távolsági tápegység, kábelek, power terjesztési eszközök építési költségeinek csökkentése, a költség arány különösen nagy, LED árvíz használata lámpák, energiatakarékos miatt nagyban csökkenti a kábel és erő elosztása berendezésekbe történő beruházások.

2.LED flood világosenergiatakarékos, összehasonlítva a hagyományos nagynyomású nátrium lámpa, a több mint 40 %-os energia-megtakarítás.

3. LED-es árvíz lámpa lehet elérni a valós idejű start, könnyű-hoz elintéz a ragyogás, villódzásmentes, széles körű induló feszültség, érhet el a különböző energia-megtakarítási módszerek, mint például utak, bújtatás forgalom vezérlését és más intelligens világítás.

4.LED fényvetőknagy megbízhatóság, napi karbantartási és javítási költségek alacsonyak, akár 20.000 óra, nagynyomású nátrium lámpa, fluoreszkáló MTBF cső MTBF kevesebb, mint 10 000 óra