LED High Bay Ipari lámpa telepítés kell figyelni, hogy mi a probléma?

Kiválasztott magas színvonalú, LED-es nagy teljesítményű ipari lámpa, akkor hogyan kell telepíteni a kívánt eredmények elérése érdekében? Figyelembe kell venni a lámpák telepítését is.

1. az elosztás   a világítás. Ésszerű tervezési világítás telepítési helyét, hogy elérjék a ésszerű fényeloszlást, nem jelennek meg sötét területek. A jó világítás megoszlása ​​az embereket úgy érezheti, hogy az emberek érezni fogják helyüket, világosak, nincsenek kifáradások, kényelmes munkakörnyezet. Ha az építési területnek ésszerű eloszlásnak kell lennie a LED bányászati ​​lámpáknak és opcióknak.

   2. A LED-es iparág a telepítés során nem szabad félrevezetnie néhány vonalat, mert a belső chip vagy számos héj, beleértve a lámpa-designot is, összhangban állnak a lépéseket .

3. nagyméretű LED-es lámpatest telepítésekor először figyelni kell, hogy a villanyszerelőnek rendelkeznie kell tanúsítvánnyal, hogy elkerülje a lámpa károsodását, mielőtt a telepítésnek meg kell vizsgálnia, hogy a teljes lámpa sértetlensége normális-e. a telepítés, a rész hiánya nem lehetséges. És tűzveszélyes elemeket, amennyire csak lehetséges, bizonyos távolságot tartson fenn a berendezéstől, vagy robbanás következik be, vagy a hatás nem használható rendesen.

4. a telepítés is befejeződött a helyszínen, hogy ellenőrizze, nincs-e világító zsákvég, a világításnak biztosítania kell a világítási követelményeket.

5. a telepítés LED- ipar fény kell óvatosan, nem jelenik meg káosz dobja jelenség, ami károsítja a lámpa. Szigorúan a gyártó telepítési utasításainak megfelelően.