LED ipari kereskedelmi magas Bay könnyű használati utasítás

LED-es highbay lámpakülönbözik a hagyományos HID fény magas bay, nyilvánvaló, környezetvédelem, energia megtakarítás a nagy fényerejű, a kis fény hiba,LED termékek kiemelkedő jellemzői a hosszú élettartam előnyeit.

Használunk, Philips LED-es chip és a Meanwell vezető termikus szerkezetére használ tiszta réz vákuumcsöves + repülés fin technológia-hoz csinál a radiátor, hogy ez a termék a hűtőteljesítmény, élet, szerkezetét és egyéb jellemzőit technológia vezető társaik Védje a terméket több biztonságos és megbízható felhasználást.

Ezek magaspolcos fénylehetne használni a sok alkalmazás: alkalmas műhely, üzem, raktár, mélygarázs, autópályadíj állomások, benzinkutak, szupermarketek, kiállítótermek, tornaterem és így tovább.

Termék jellemzői: nincs ólom, higany és egyéb szennyezés; Start gyorsan; hosszú életet; 50-80 %-kal kevesebb, mint a hagyományos világítás; design tudomány, egyedi, elegáns, tehát hogy a művészi világítás

Ha keres a kiváló minőségű LED-es highbay lámpa, vagy szükség van bármilyen további adatlap Önt conatct minket e-mailben.Sales@sxyhzm.com 

high bay light application.jpg

install height.jpg

install industrial light.jpg