LED-es lámpák éjjel, hogy csökkentik a fényerőt az Egyesült Királyságban szén-dioxid-csökkentési helyes menteni költség

Hartford-megye, Észak-Londonban, az Egyesült Királyságban kezdenek a fényerő, a fények, további megtakarításokat. Az elmúlt évben, a Hartford megyei, óta fokozatosan csökkenteni sok költségek tartományban. Most a kormányzati szervek, és új utakat, hogy pénzt takarítanak meg, azáltal, hogy csökkenti a fényerőt, a LED-es lámpák, hogy pénzt takarítanak meg az éjszaka közepén átgondolni.

Ez andquot; elsötétülő a fények, és lehetővé teszi, hogy csökkentsék a szám ofandquot; Az első tétel a vizsgálati terv lehetővé teszi a LED lámpák elindulnak. Ez a program csökkenti a fények, utcai világítás fényerejét, és lerövidíti az időt, az éjszaka folyamán néhány területre összpontosít. Utca 11 Marcsi #39; létező éjjel-6: 00 óra szintűre csökkent 25 %-os fényerő.

LED-es lámpák mint a hagyományos nagynyomású nátrium lámpák szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére, hanem is segíthet a kormány elérni a célt, a szén-dioxid-kibocsátási adóról. Csökkenti a fényerőt, fények lesz képes-hoz tovább csökken az energia-fogyasztás 25 %-kal, néhány perc egy nap, hogy csökkentsék a működési idő után a homok, a Tower, egy év lehet menteni mintegy 92 óra óra világítás