Panel LED-es lámpák, teljesítményt és az alkalmazás

Fény LED-kijelzőa megvilágítás egyenletessége is jó, hogy nagyobb, világos szimmetria lágy, nyugodt és egyéb jellemzőit, széles körben használt office, iskolák, kórházak, bevásárlóközpontok, otthon, és más alkalmakkor, lesz vezetett során a csere a hagyományos rács lemez a legjobb termék.

Termék elrendezés

LED-es panel lámpák, beleértve a fontos keretet, a diffúziós lemez, a Fényvezető lemez elrendezését, lámpa gyöngyök, hajt erő, alumínium lemez, és egyéb alkatrészek.

1, test: keret erőssége befolyásolják tartósság

Egy fontos része, panel lámpák, nagy intenzitású keretet, hogy a panel lámpa tartósabb. LED fény beépítőkeret felhasználásának lényeges különbségek, a termikus teljesítmény, nem ugyanaz. Statisztikák szerint a jelenlegi panel világos keret anyaga főleg alumínium, acél, PC, A6063, alumínium, acél és egyéb anyagok.

2, diffúziós lemez: a különbség a különböző fényáteresztő anyagból

Diffúziós lemez feladata a fény a Fényvezető lemez szimmetrikusan szét, de homályos kivezetések szerepét is, fontos anyagok felhasználását, akril, PC, PS és így tovább.

Ismerős, akril fényáteresztő 92 %-át, a PC szerint 88 %, PS valószínűleg is 80 %, akril fényáteresztő magasabb, mint a PC, és a költségek pedig alacsony, az öregedés elleni teljesítménye gyenge; és PC anyagból drága, de erős anti-aging megfelelőkapcsolatokat.

3, fényvezető lemez: a fény hatása lemez nagy hatása

A Fényvezető lemez függvény-hoz elterel fény deformálódik, a fény-transzmissziós merőlegesen a fény-transzmissziós lemez lemez párhuzamosan, és a visszavert fény a Fényvezető lemez, a panel-lámpa hátsó felülete tükröződik vitaanyagról. Ebben a folyamatban, hanem azt is, hogy minimálisra csökkentsék a csökkenés a fény, mint általában Fényvezető megvilágító fény hatékonysága nagyban függ a hálózat tervezés, majd a választott lap mértékét.

4, teljesítmény: állandó jelenlegi energia ellátási modell

LED-es lámpa van két erő mód, egy állandó jelenlegi tápegység, ez a modell engedelmeskedni a magas, az érték legfeljebb 0,95, költséghatékony; a másik állandó feszültség-folyamatos jelenlegi tápegység, stabil teljesítményt, de engedelmeskedik a alacsony ár.

Termék besorolás

LED-es panel lámpákvan közvetlen típusa és oldalsó világító két kategóriába.

Oldalsó panel fény a könnyű súly, könnyű elhelyezést és szállítás előnye, hátránya, hogy könnyen ragyogjon nincs szimmetria; közvetlen típusú panel fény az az előnye, hogy gazdag fényerő, költség vezérlőelem rendelkezik a felső kéz, a hátránya, hogy nem hagyja abba a vakító fény, sötét terület, nehéz, kényelmetlen viszonylag szállítás és elhelyezése.

Oldalsó LED-es panel lámpák oldalán fényt kibocsátó LED panel lámpa technológia közvetlen típusú költségek is viszonylag nagy, amelynek meghatározása az oldalán a világító termék elrendezés oldalon fénykibocsátó LED panel lámpák, mint a közvetlen típusú készségek és folyamatok nagynak kell lennie, a vezető termék hozama és a termék homogenitását illeti, nehezebb irányítani.

Termék előnye

LED panel könnyű rendelkezik egy nagyon lágy könnyű módszer, most általánosan használt oldalon a könnyű módszer, hogy könnyű a test fényt kibocsátó felülete nagyon szimmetrikus, tehát, hogy a fény nem vakító. Minden területen, akkor lehet hasznos, eltávolítja a vakító fény.

van jó ár, a LED-es panel fény üdvözli a iqnuiry:Sales@sxyhzm.com