LED utcai fénycsere

A LED-es világítás és az energiatakarékos emissziós háttér gyors fejlődése következtében egyre több várost cserélnek le a LED-es világítási termékek, az üzleti lehetőségekből származó utcai lámpák elkezdtek kialakulni, várhatóan a globális utcai lámpák száma 2025-re ér el 350 millió fény. Nemrég, mely városok nyitották meg a LED-es lámpákat a projekt telepítéséhez?

Montreal, Kanada, 132 000 utcai fényt alakítanak át LED-es lámpákká

Úgy tűnik, hogy Montreal, Kanada, az önkormányzat lesz a 132.000 utcai lámpák a LED termékek, a fényforrás, hogy a döntést.

A Montreal City azt tervezi, hogy az izzólámpákat olcsóbb, energiatakarékos LED-es világítási termékekre cseréli (4000K). Azonban figyelembe véve a magas színhőmérsékletet is okozhat egészségügyi problémákat, a város emberek kifogásolta ezt. Sokan szeretik a Toronto és Chicago 3000K fényforrásokat.

Montreal polgármestere azt mondta, hogy annak ellenére, hogy az önkormányzat még nem hozott döntést, de most feladja a 4000K hang magas. Úgy tűnik, hogy miután a színhőmérséklet-alapú termékek használata, Montreal lehet nagyszabású projektajánlatok.