LED utcai lámpa felváltja a hagyományos közúti lámpák

LED utcai lámpa felváltja a hagyományos közúti lámpák

Mi az a LED utcai lámpa?

LED fényforrás (LED fénykibocsátó dióda) mint a fényforrás közúti világítás, LED-es lámpák, a mag ismert a LED fényforrás (a sok nagy teljesítményű fehér LED-es vegyes kapcsolaton keresztül). Nagy hatékonyságú, energiatakarékos, környezetvédelmi és a hosszú élet jellemzőit, mint például vezetett, így a LED fényforrás lehet az első kérelem út és az alagút megvilágításának.

LED utcai lámpa teljesítmény előnyeit mi?

Először is, a hosszú élet. Hagyományos közúti világítás magas nyomású nátrium lámpák, nagy teljesítményű LEDand #39; s élet általában akár 5-7 millió órát, míg az általános élet magas nyomású nátrium lámpák mintegy 20,000 óra, közúti világítás a magas nyomású nátrium lámpa élettartama csak 5000 óra. LED fényforrás és a meghajtó áramkör élet együtt megállapítani LED-es lámpák, led élet nem egyenlő LED lámpa élet, de a jelenlegi technikai színvonalon, LED lámpa élet lehet több, mint a hagyományos nagynyomású nátrium lámpa élet.

Másodszor, a magas fény hatásfok, alacsony erő fogyasztás. LED utcai fény, mert a jó irányba, az általános hatékonyság a fény akár 80 % vagy több; és a hagyományos utcai fény hatékonysága általában csak 65-70 %. Továbbá, LED lámpák 0 %-tól 100 %-os ellenőrzési elsötétülő köre, és nagynyomású nátrium lámpa közvilágítás egyneműsége nagyon rossz.

Harmadszor, a magas befest visszaadás. Nagy színvisszaadási segít a forgalom és a gyalogosok jobb azonosítása a cél, az azonos fényerő feltételek jobb forgalom útviszonyok. A hagyományos nagynyomású nátrium lámpa színvisszaadási index Ra csak 20, LED utcai lámpa színvisszaadási index 80, vagy így szól.

Negyedszer, a gyors választ. Nagynyomású nátrium lámpa és fémhalogén lámpa, és így tovább kell tíz másodpercig vagy akár nagyon idő, meg kell várni a 3-6 perc alatt újraindítására, hűtés. A LED elkezd csak néhány tíz másodpercig nátrium (ns), ne várjon azonnali újraindításhoz, LED-es lámpák folyamatosan be / ki az állam.

Ötödik, alacsony széndioxid-kibocsátású, környezetvédelmi egészségügy. LED a használatra, a szél és a napenergia fotovoltaikus technológia és a kiegészítő technológiák az az út, az igazi energia-megtakarítás és a környezetvédelem. Ugyanakkor a LED-es lámpák nem tartalmaznak, higany és ólom és egyéb káros anyagok, de is újrahasznosítható, nem szennyezi a környezetet.

Másodszor a LED-es lámpák is potenciálisan alacsony teljes költség, szilárd struktúrát, modellezés plaszticitás és más előnyöket.

LED-es lámpák minden tekintetben ott egy nagy előny-ban többször az elmúlt években az ország fejlődésének LED street lámpa szabványok kidolgozása, és fokozatosan egységesítsék a szabványokat. Kormányzati politikák támogatása, valamint a pénzügyi támogatás lehet megjósolni a fejlesztési LED fények akarat egyetlen kap jobb és jobb, és a sebesség nagyon gyors lesz.

LED-es lámpák most lesz a legjobb választás a közúti világítás energiatakarékos átalakulás.

LED-es világítás termékek, jelenleg a piac nagyon széles alkalmazások, otthoni világítás, táj világítás, kültéri világítás, világítás road, stb, melyik közúti világítás és a nemzeti termelés élet- és fejlesztési szorosan kapcsolódnak válni egy nemzeti és városi fejlődésének a LED utcai lámpa tervezés fontos szerepet játszik a városi közúti világítás, mert a magas hatásfok , az energiatakarékosságot, környezetvédelem, hosszú élettartam, könnyű karbantartás és egyéb jelentős, különösen a gyorsulás, a városiasodás Kínában. Látható, hogy a fejlődés új energiatakarékos, környezetvédelmi védelmi, magas hatásfokkal, hosszú élettartamú, magas color rendering index LED fények a cityand #39; s az energiatakarékos világítás egy nagyon fontos jelentőséggel bír!