Funkció LED utcai lámpák és a műszaki követelmények

LED-es lámpák, környezeti szennyezés-mentes, alacsony energiafogyasztás, nagyhatásfok referenciatengelyében, hosszú életet és egyéb jellemzőit, ezért a LED-es lámpák lesz a legjobb választás az energia-megtakarítás átalakulás. LED világít, új hatékony, hosszú élet, környezetvédelem, viszonyítva a veszteség a nagy nátrium fény, ami a hátránya az energia veszteség, LED-es világítással van egy nagyon fontos előnye.

Közúti világítás szorosan kapcsolódik peopleand #39; s termelés és az élet. A gyorsulás, a városiasodás Kínában, valamint LED utcai lámpa már irányított világítás, alacsony erő fogyasztás, jó vezetés jellemzői, gyors válasz, szeizmikus nagykapacitású, hosszú élettartamot és a zöld környezetvédelmi előnyeit. A a peopleand #39; s látás, mint a worldand #39; s legtöbb alternatívája a hagyományos fényforrás előnyeit egy új generációs, energiatakarékos könnyű forrás, ezért a LED-es lámpák lesz a legjobb választás a közúti világítás energiatakarékos átalakulás. A különböző jellemzői a következők:

1. az egyirányú fény annak érdekében, hogy a fény sebessége;

2. LED van másodlagos optikai kialakítása egyedi, a világítás hatékonyságának, az energiatakarékosság;

3. a fény színe, mint elérése érdekében az azonos fényerő, LED light világítás kissé alacsonyabb, mint a magas nyomású nátrium lámpa;

LED-es lámpák használata power tervezők lehet alacsonyabb, mint a magas - nyomás nátrium lámpa;

5 LED-es lámpák, az automatikus ellenőrzési energiatakarékos készülékek;

6. a hosszú élet;

7. magas referenciatengelyében hatékonyságát;

8. könnyen telepíthető;

9. a kiváló termálfürdő irányítást,

10. a minőségi és megbízható;

Világos színű egységes;

Nem ártalmas a környezetre;

A legkritikusabb összehasonlítva a hagyományos utcai lámpák, LED utcai lámpa karbantartási költségek alacsonyak.