LED utcafények PK rendes utcai lámpák

1, villamosenergia-összehasonlítás:

A 60W LED-es utcai fényforrások használata évente generált villamos energiát, csak az évi 20% -os nagynyomású nátriumlámpás villamosenergia-fogyasztás az év 20% -ában, jelentős megtakarítás a villamosenergia-fogyasztásban, ideális energiatakarékos termékek, a megőrzés-orientált társadalom trendjének megteremtéséhez.

2, kontrasztos

LED utcai lámpa a teljesítmény egy közönséges nagynyomású nátrium lámpa 1/4, a lerakása réz kábel szükséges keresztmetszet csak akkor szükséges, rendes utcai lámpák 1/3, megtakarítás a sok lefektetési költségek.

A fenti két költségmegtakarítást, a hagyományos LED-ek használatával összehasonlítva a LED-eket a korábbiakhoz képest egy év alatt lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy növeljék a kezdeti beruházási költségeket.

3, megvilágítási kontraszt:

A 60W- os LED utcai lámpák eléri a 250 W- os nagynyomású nátriumlámpát, ami nagymértékben csökkenti az energiafelhasználást; LED-es lámpák alacsony energiafelhasználása miatt, szél, napenergiával, a város másodlagos útjain használják.

4, a hőmérséklet-kontraszt használata:

A hagyományos utcai lámpákhoz képest a LED-es lámpák az alacsony hőmérsékleten történő használat során a folyamatos használat nem eredményez magas hőmérsékletet, a fekete nem égeti meg a fekete árnyalatot.

5, a biztonsági funkció összehasonlítása:

Jelenleg a hideg katódlámpák, az elektród nélküli lámpák piacán a nagynyomású röntgensugárzás, beleértve a káros fémeket, például a higanyt és a káros sugarakat, nagymértékben izgatják; szemben a LED-es lámpák biztonságos alacsony feszültségű termékek a telepítés és a folyamat használata Nagyban csökkenti a biztonsági kockázatokat.

6, környezeti teljesítmény összehasonlítás:

Az általános utcai lámpák káros fémeket tartalmaznak, a spektrum káros sugarakat tartalmaz. A tiszta LED-es utcai lámpához képest, infravörös és ultraibolya sugárzás nélkül, nem sugárzás, fényszennyezés, és nem tartalmaz káros fémeket, a hulladék újrahasznosítható, tipikus zöld világítás.

7, az élettartam és a minőségi összehasonlítás:

Az átlagos utcai lámpák átlagos élettartama 12000 óra, az utcai lámpák cseréje nemcsak magas tőke, hanem a forgalomra is hatással van, különösen az alagútépítésben különösen kellemetlen; LED utcai lámpa egységes élettartama 100.000 óra, napi 10 óra, legfeljebb tíz éve Fent, egyszer és mindenkorra. Ezen kívül, a LED-ek vízálló, ütésállóság, ütésállóság nagyon jó, a káosz minősége, a garanciális időszakban karbantartásmentes termékek.