Metró-és metróállomás LED világítás szállító-Yahua világítás

Kiváló minőségű LED-es világítás, stabil és megbízható nagyon fontos. Hogyan biztosíthatom a mi minden led fény van a hő jó elutasításának?

(1) a die casting nagy tisztaságú alumínium ötvözet, lakás- és a teljes öntött light processing technológia biztosítja a jó a hűtő hatás, a LED fény csökkenése folyamat hatékony felhasználásának csökkentése.

(2) annak biztosítása érdekében, a megbízhatóság, a termék, a led forrás, mi adoptec importált chips, nagyhatásfok referenciatengelyében, hosszú életet, jó stabilitás, magas megbízhatóság; Hűtés a fő anyag, anti-oxidációs, korrózió korrózió, jó termikus teljesítmény, anti-elektromágneses interferencia minőségi LED fény-test. A minőség-ellenőrzés, a szigorú összhangban nemzeti szabványok, a termelés és a gyári tesztelés, válassza ki a nemzeti Electric Light Source minőségi felügyelete és ellenőrzési központ és más mérvadó nemzeti vizsgálati szervek, harmadik fél általi tesztelés és tanúsítás ahhoz, hogy termék biztonságosságáról és megbízhatóságáról.

Érdemes megemlíteni, hogy a metró aluljáró fényviszonyai tartozó alkalmazás környezetbe bonyolult és a vizsgálati technológia piaci szegmensek, a legtöbb projekt végig ismételt kijavítása elfogadását a tulajdonos. Azt hiszem, jobb gyártási fogalmak és a gazdag kulturális örökség, a metróban LED-es világítás, minden metró LED világítási projekt egyszerre át az elfogadás és a jóváhagyás.

LED energiatakarékos lámpák, stabilitás, tartósság, intelligens, ellenőrző páratlan előnyök a hagyományos világítás és LED erős földrengés jellemzői nagyon alkalmas a metró működési környezetét. De a belföldi meglévő subway hálózat, csak egy pár sort, hogy használja a LED világítás, a többi hagyományos világítás, LED világítástechnika piacán potenciális metró lehet leírni, mint elég nagy.