Népszerű LED-es nagy öböl fény kereskedelmi és ipari alkalmazása

Népszerű LED fény magas bay kereskedelmi és ipari alkalmazása

Nagy öböl fények a tökéletes megoldás a sokféle kereskedelmi, ipari, raktár és lakossági helyzetek, kiváló világítási teljesítményt.

Hagyományosan egy ipari világítási lámpatest, magas bay, LED-es lámpák lehet használni sokféle környezetben és bejön a legkülönbözőbb formájú és méretű, minden környezet igényeinek megfelelően.


Míg a fények is használható beltéri sport vagy rekreációs központok, gyári egységek, kereskedelmi környezet és raktári konverziók, ők is egyaránt alkalmas ipari és kereskedelmi felhasználás széles skáláját ahol a tulajdonosok keres egy biztonságos és energia hatékony világítás megoldás.


LED nagy öböl fényekegyediek, anélkül hogy telepített 20 láb vagy magasabb, melyik lehetőséget tulajdonságok, magas mennyezettel és kihívást létesítmények széles választékát kínálja.


A nagy öböl fények kínál magas hatásfok jellemzők és előnyök:


-Különböző világító minták - LED magas öblök is telepíthető, számos tervezők igényeinek kielégítésére, és a világítás tervezési igényeket az ingatlan.


-A magas energia-hatékonyság - a fények energia hatékony működését, és szállít egy 70 %-os megtakarítás a hagyományos energia számlát. Élettartama alatt az állványt a fény szállít óriási költség megtakarítás a kereskedelmi ingatlanok, és lehoz egy üzleti vagy iparjogvédelmi általános működési költségeihez.


-Csökkentett karbantartás - minden világítás, lámpatestek a garancia mögött, és gyakorlatilag karbantartást nem igényelnek az élet az állványt. Karbantartási csökkenése azt jelenti, hogy egy nagyobb biztonság-az ingatlantulajdonosok és a karbantartási személyzet biztosítása a vagyonkezelés.


-Hosszú élet - LED magas öblök élettartama várható a között 70.000-200.000 órát alapján, amely mintegy 30 év minden izzó.


Szükség van-e világítás a tárolási terület egészen a repülőgép hangár, LED magas öblök kínálnak egy sor megvilágítás lehetőségek világítás panelek lámpatest stílusú lámpák a világítás pontos követelmények kielégítésére.


LED-ek is egy népszerű választás a lakó- és kereskedelmi ingatlanokat kínálnak, környezetvédelmi- és költségmegtakarítást, valamint a kiváló világítás lehetőségei épület tulajdonosok. A fények felülmúlja kereskedelmi és ipari tulajdonságok, beleértve a fénycső, fémhalogén használt hagyományos lámpatestek HID- és nagynyomású nátrium lámpatestek.


Ha keres a tökéletes lámpatestek a kereskedelmi vagy ipari ingatlan építője, kínálunk Önnek mi a nagykereskedelmi ár és kiváló szolgáltatást.