Mi az a magas minőségű alagút fény?

Mi az a magas minőségű alagút fény?

Alagút a fény egy külön részleg kiváló minőségű road, amikor a jármű, keresztül és onnan az alagút, az új optikai alagút fények, az új optikai alagút fények vezető szerepet, ott lesz egy sor látási problémák.

Alagút lámpa shell kiválasztása nagy szilárdságú, jó szívósság ötvözet környezetvédelmi anyagok, átlátszó darabokat, hogy erősítse az edzett üveg, dustproof, vízhatlan, korrózióálló rozsda. Többcsatornás anti-vibrációs szerkezete és magas-tech bevonat, szoros magas frekvenciájú magas frekvenciájú rezgés sokféle nem befolyásolhatja a lámpa, és az a műhely, folytatták, vasúti és más magas frekvenciájú rezgés és páratartalom, magas hőmérsékletű környezet, hosszú távú stabil dolgozik.

Fény hatékonysága, a választás a nagy intenzitású gázkisüléses fényforrás, fényforrás, magas referenciatengelyében hatásfokkal, hosszú élettartam, különböző tükrök segítségével lehet elérni többcélú világítás; és azáltal, hogy enyhítik, nem készít a káprázatos vagy egyéb kellemetlenséget. Előtét választéka hővédelem technológia biztosítja a lámpa élettartamát. Importált nagy tisztaságú tükör eloxált alumínium anyag tükör és pontos fényeloszlás tervezésével, eggyel egyenlő teljesítménytényező meghaladja a 0,9, fényvisszaverő magas hatásfok, jó fényt, szállítási, az energia-megtakarítás és a környezetvédelem.

Alagút, fény nagy referenciatengelyében hatékonyságú, hosszú élet, stb, alagutak, workshopok, nagy raktárak, benzinkutak, helyszínek, kohászat és különböző növény, építés, és más helyeken. A választás nagy intenzitású gázkisüléses fényforrás, fényforrás, mert lehet használni a különböző reflektorok lehet elérni többcélú világítás. Enyhül a kezelés, az emberek nem fog káprázatos vagy más kellemetlen reakció. Előtét hővédelem technológia, annak érdekében, hogy a lámpa élettartamát. Importált nagy tisztaságú tükör eloxált alumínium anyag tükör és pontos megoszlása teljesítmény tényező nagyobb, mint 0.9, fényvisszaverő, nagy hatékonyságú, könnyű kivitel, jó könnyű átvitel, az energia-megtakarítás és a környezetvédelem.