Yahua világítás LED üzem Grow Light

Yahua LED világítás növény nő könnyű

LED világítás termesztése több káros az egészségre

A folyamatos bővülése, a LED-es világítás világítás növények területén megvan a helye, és fokozatosan alkalmazni különböző területeken a mezőgazdasági növénytermesztés, gyümölcs és zöldség termesztése, flowercultivation és így tovább. Bár az alkalmazás kevesebb, mint egy rendes kereskedelmi világítás vagy otthoni világítás, mint széles körben, de a világítás növények, mint a LED-es, különleges alkalmazási nagysága miatt felsőbbségüket, fokozatosan felismeri a piac, a piaci kereslet növekszik

Növény nő könnyű aláásni a hagyományos mezőgazdasági módszerek

t a jelentések szerint a műszaki üzem különböző spektrumát, andquot; Preferencesandquot; válassza ki a megfelelő LED-es lámpák helyett a nap, mint a fényforrás fény a nap 24 órájában, a hőmérséklet lehet a feldolgozó üzem, a páratartalom, a fény, a levegő és a szén-dioxid-koncentrációja a tápoldatot, és más környezeti tényezők, a valós idejű automatikus nyomon követését annak biztosítására, maximális hatás a fotoszintézis. Összehasonlítva a hagyományos fölé mintákat, magas kihasználtság a szárazföldi és a halk működés, nagyfokú gépesítés, a szennyezés-mentes termék biztonság, tápérték jelentősen javult, jelenleg a kutatási eredmények otthon és külföldön kertészeti műszaki területen már jelentős hatást gyakorolhatnak. Fejlődések-ban technológia LED fény a térben, nő néhány növényben használata már nagyon hatékony.

Valójában az alacsony hőmérséklet LED lámpák a legjobb helyzetben a növény közelebb, így biztosíthatja, hogy minden része a növény már pontosan ugyanazokat a megvilágítás. Ez a megközelítés, hogy megszüntesse a káros növényvédő szerek, műtrágyák és tartósítószerek használt szerves növekedését hozam, és szinte nem vegyi anyag, a modern törekvés a kiváló minőségű zöld és egészséges élet célja egybeesik. Továbbá a LED fényforrás által beltéri termesztés ellenőrzése is, hogy 50 %-os csökkenéséhez képest a hagyományos módon, a növekedési ciklus üzem. Ez azt jelenti, hogy a fogyasztók élvezzék a helyben termesztett friss növények egész évben álom vált lehetővé.