12V 40W LED Solar utcai fény 12 óra munkaidő

Termék részletek

12V 40W LED Solar utcai fény 12 óra munkaidő

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a LED napelemes utcai világítási rendszer fejlesztésében. Nyújtunk 40W-os LED napelemes kültéri utcai világítástechnikai rendszert a parkolóhelynek, amely megfelel számos olyan nyilvános helyszínre vonatkozó szabványos világítási követelménynek, mint például a parkolóhelyek, miközben elkerüli a szabványos rácskapcsolású fények beszerelésének költségeit.

A LED napelemes utcai világítással kapcsolatos főbb tartozékok:

Fő paraméter:

40W-os napelemes világítási specifikáció


Led lámpa teljesítmény

40w / bridgelux zseton

Fényhatás

100 lm / w

A lámpatest anyaga

Öntött alumínium

Napelem

Mono / Poly kristályos szilikon 160 w * 1PC

Napelemes akkumulátor

DC12V 150Ah gél akkumulátor

Vezérlő

DC12V / 24V10A Fényszabályozás és idővezérlés

Világos Pólus

7m magasságú, forrasztó galvanizálás, porfestés

Színhőmérséklet

3000K-5700K

Üzemhőmérséklet

-40 ℃ - + 50 ℃

szavatosság

3 év

* A kültéri napelemes világítás, a világítási órák: 10-12 órás / éjszaka és 3-4 órás esős napok

Napelem Leírás:

1. Biztosítani tudjuk a napelem panel konverziós hatékonyságát a nagy hatékonyságú polikristályos vagy monokróm cellákkal és az alumínium keret, temperált üveg hozzáadása.
2. 3 év garancia, a normál kimeneti teljesítmény legalább 90% -a 10 éven belül, a standard kimeneti teljesítmény 80% -a 25 év alatt

Napenergia működési elve:
Mint ismeretes, amikor a napfény energiája megdönti a napelemet, akkor a vezérlőn át az akkumulátorra továbbítódik, a napenergiát villamos energiává alakítják, és napról napra akkumulátort töltenek. Az elektromos energiát a ledlámpára továbbítják A vezérlőn keresztül. A lámpa be van kapcsolva, és éjszaka könnyű. (Az alábbiak szerint)

A világon ismert, napenergiával működő utcai lámpák világszerte gyártók és vállalkozók Kínában a YAHUA egy megbízható szállító, amelynek nagy 12 órás 40 w led napelemes fény 12 órás munkaidő projekt folyamatban van. Az eladásra kínált termékekkel nagykereskedelemben részesülhet a nagy teljesítményű Solar Powered utcai lámpák olcsó és alacsony áron.

Vizsgálat