Mutil szög aluljáró LED-alagút világító megvilágítás

Termék részletek

Mutil szög aluljáró LED-alagút világító megvilágítás

Vannak különböző LED-es alagútvilágítási megvilágítások. Könnyen telepíthető. Míg az alumínium ház, a jó hőelvezetés megbízható LED források és több meghajtó nulla karbantartást jelent.


Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az alagutak megvilágításában, a Yahua világítással a legtechnológiailag legfejlettebb lámpatestek állnak rendelkezésre az alagút és aluljáró világításhoz, számos különböző út- és vasúti alkalmazáshoz. Az új LED Tunnel világítás energiatakarékos és fenntartható megoldást kínál az olyan alkalmazások számára, amelyek jellemzően 90-300 wattos lámpatesteket többféle szerelési konfigurációval használtak.

Az optimális hőkezelés és az optikai teljesítmény tökéletesen megtervezett, több mint 15 éves megbízható működést biztosít többféle megvilágítási eloszlással olyan platformon, amely ellenáll az alagútvilágítás igényes környezetének.

Alkalmazás:

alagutak

aluljárók

Fedett parkoló

Nyilvános és ipari területek


A világon ismert ismert alagútfény-gyártókon és kivitelezőkön belül a YAHUA egy megbízható beszállító, amely nagy malacos aluljáróvezeték-alagútvilágítási projektet folytat. A termékek értékesítésére, akkor nagykereskedelmi Tunnel Light jó design alacsony költségű és alacsony áron a mi gyár.

Vizsgálat